Vi tilbyder

VVS

Vand og varmerør er vigtige at få installeret korrekt i nye byggeprojekter, men samtidig skal man sørge for den korrekte vedligeholdelse og indstilling i ældre boliger. Forkerte indstillinger kan skabe overforbrug og gøre din varmeregning dyre end nødvendigt. Vores autoriseret VVS eksperter står altid klar til at hjælpe dig, så du sikrer dig at alle termostater, armaturer, afløb og rør er korrekt indstillet og ikke har nogle skavanker. Vi sørger kort sagt for, at du ikke benytter unødvendig energi, og at du varmer dit hjem op med mindst mulige omkostninger og på miljøhensigtsmæssig vis. Samtidig behøver du ikke at bekymre dig om rustne rør bag væggene og pludselig opstående vandskader. Alle VVS-firmaer i Aarhus er autoriseret VVS- og Blikkenslagerlaug er kvalitetsbevidste og vægter et solidt og veludført stykke arbejde højt.

Nybyggeri eller renovering

Skal du bygge nyt, installere varme, renovere køkken eller badeværelse i din nuværende bolig? Vi dækker alle dine behov, og sammen kan vi finde frem til den bedste løsning for dig. Med vores installationer er du garanteret en høj kvalitet, og vi tilbyder altid fremtidige serviceaftaler, så du i fremtiden ved, at alle installationer i dit nye projekt er korrekt indstillet. Dette gælder også vedligeholdelse af eksisterende inventar.

Ventilation

Gør hverdagen lettere

En god ventilation er vigtig for at bevare et godt indeklima i hjemmet eller på arbejdspladsen. Indeklimaet er med til at skabe trivsel og sundhed, som gør hverdagen lettere at overkomme. På arbejdspladsen er frisk luft en vigtig faktor for, at alle yder deres bedste gennem hele arbejdsdagen. Den rene og friske ilt holder medarbejderne veloplagte og sørger for, at de ikke får hovedpine eller bliver trætte på grund af dårlig udluftning. Ventilationsanlægget skaber bedre forhold på arbejdspladsen og i det private hjem, og gør din hverdag mere energifuld og lettere at overskue.

Undgå skader på boligen

Husstøvmider lever bedst i et dårligt indeklima, og samtidigt er der større risiko for mikroorganisme og skimmelsvamp. Et ventilationssystem udskifter luften løbende og skaber et godt indeklima, som gavner alle personer i rummet eller i boligen.

Vi tilbyder montering, installation og vedligeholdelse af mindre udsugningsanlæg som emhætter i køkkenet og større ventilationsanlæg, som tilfører frisk ilt, og skaber en god atmosfære i alle rum.

Michelsen VVSEngskovvænget 98, 8541 Skødstrup • Tlf.: 86 99 18 88 • Mobil: 20 25 23 64 • E-mail: mogens@michelsen-vvs.dk ​• CVR: 27771041