​Varmeanlæg og varmeveksler til fjernvarme

​Hos Michelsen VVS ApS i Lystrup nær Risskov i Aarhus Kommune tilbyder vi eftersyn og vedligeholdelse af jeres varmeanlæg eller varmeveksler til fjernvarme. Vi kan udskifte defekte komponenter i varmeanlæg, ligesom vi kan montere en varmeveksler til fjernvarme, hvis varmtvandsbeholderen ikke fungerer optimalt.

Varmeveksler til fjernvarme er billig i drift

Udskiftning af en gammel varmeveksler til fjernvarme giver en besparelse på varmeregningen. Det giver også en besparelse, hvis I har en ældre varmtvandsbeholder. Dertil kommer, at der er risiko for bakterier i en gammel varmtvandsbeholder. Dette er ikke et problem ved fjernvarmeanlæg.

En fjernvarmeunit eller fjernevarmeveksler er billig i drift, fordi den ikke skal holde vandet varmt hele tiden. Dertil kommer, at den ikke fylder mere end en skotøjsæske, men ikke desto mindre løber den ikke tør, hvis flere skal i bad lige efter hinanden.

Der er med andre ord flere fordele ved montering af varmeveksler til fjernvarme. Der er med andre ord flere fordele ved montering af varmeveksler til fjernvarme.

Vedligeholdelse og udskiftning af varmeanlæg

I kan få en dårlig afkøling og et forhøjet varmeforbrug, hvis I har et ældre varmeanlæg. Der kan også være tale om en ukorrekt installation, som resulterer i et højere varmeforbrug end normalt. Vi kan gennemgå jeres varmeanlæg for at finde defekte komponenter.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 18 88, hvis I vil høre mere om priser, eller hvis I vil høre mere om muligheden for montering af varmeveksler til fjernvarme eller service på varmeanlæg. 

Derpå kan vi finde en billig løsning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan også sende os en e-mail mogens@michelsen-vvs.dk.

Michelsen VVSEngskovvænget 98, 8541 Skødstrup • Tlf.: 86 99 18 88 • Mobil: 20 25 23 64 • E-mail: mogens@michelsen-vvs.dk ​• CVR: 27771041