Lægning af gulvvarme og gulvvarmestyring​

​Hos Michelsen VVS ApS i Lystrup nær Risskov i Aarhus Kommune har vi stor ekspertise med lægning af gulvvarme og med gulvvarmestyring. Vi kan tilbyde lægning af gulvvarme i badeværelset, stuen eller i hele huset. Desuden tilbyder vi både reparation og udskiftning af en eksisterende installation.

Mange penge at spare ved lægning af gulvvarme

Lægning af gulvvarme er en optimal løsning, hvis du ønsker billig opvarmning samt et behageligt indeklima. Varme i badeværelsesgulvet en vintermorgen fortæller mere end tusinde ord. Vi tilbyder montering af gulvvarmeslanger i både nye og gamle boliger, og vi laver gerne en individuel løsning, som passer til jeres ønsker, behov og budget.

Hvad koster gulvvarme? Den store besparelse består i, at du kan sænke rumtemperaturen med en eller to grader. 

Du sparer allerede omkring fem procent på din varmeregning, hvis du sænker rumtemperaturen fra 22 til 21 grader. Der er med andre ord mange fordele ved lægning af gulvvarme og en effektiv gulvvarmestyring.

Kontakt os for at få et tilbud på gulvvarmeslanger

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser for udskiftning, reparation eller lægning af gulvvarme. Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med en drøftelse af mulighederne. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på en gulvvarmeløsning.

Du kan ringe til os på telefon 86 99 18 88 for få en drøftelse eller aftale et møde, eller du kan skrive til os på e-mail mogens@michelsen-vvs.dk.

Michelsen VVSEngskovvænget 98, 8541 Skødstrup • Tlf.: 86 99 18 88 • Mobil: 20 25 23 64 • E-mail: mogens@michelsen-vvs.dk ​• CVR: 27771041